Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Zalencentrum

Zalencentrum Assink bestaat uit 4 verschillende zalen die bovendien ook nog eens aan elkaar gekoppeld kunnen worden, waardoor er een evenementenlocatie kan ontstaan voor ca. 1000 mensen.

De zalen

sl1

Het Eet- en Biercafé is een gezellig ingericht café waar men een lekker hapje kan eten voor vriendelijke prijzen. Tevens beschikken we over een ruime bierkaart (ca. 50 bieren), diverse wijnen, frisdranken en likeuren en serveren wij kwaliteitskoffie van Beukenhorst koffie. Het Eet- en Biercafé is in overleg te huren voor uw eigen besloten feest. Het café beschikt over een airconditioning en een professionele geluids- en lichtinstallatie.

sl5

De Biezaal is een intieme zaal, grenzend aan het Eet- en Biercafé en qua sfeer ook gelijk. Uitermate geschikt voor een kleiner gezelschap (tot ca. 50 gasten) voor een diner, buffet, feestavond of een vergadering.

sl7

De Höftezaal is een modern ingerichte feestzaal die ook geschikt is voor grotere zakelijke evenementen. Deze zaal grenst aan de Biezaal. De Höftezaal kan bovendien opgedeeld worden in drie aparte gedeeltes, waardoor deze erg flexibel in te zetten is. In totaal kunnen ca. 600 mensen feest vieren in deze zaal, die bovendien voorzien is van airconditioning en een professionele vergaderinginstallatie. 

De Schöppe is een in Saksische stijl ingerichte zaal die geschikt is voor ca. 120-150 gasten. Geschikt voor een intiem feest of een vergadering/cursusdag, omdat ook deze zaal voorzien is van een professionele geluidsinstallatie. 


Culinair

Onze keuken staat in de wijde omtrek bekend om zijn uitstekende kwaliteit. Wij werken uitsluitend met verse producten en onze huisgemaakte salades en soepen zijn 'wereldberoemd' in Twente en omstreken. Hapjes, diners en/of buffetten, alles is mogelijk en komt uit onze eigen keuken.

Arrangementen

Voor uw feest of zakelijke bijeenkomst op maat neemt u contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0547-333234. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek en vertalen uw wensen graag in een voorstel op maat.

 

 

gezelligheid kent geen tijd

  • Catering
    Catering Onze kwaliteit op uw locatie! Assink Catering kan uw…
  • Zalencentrum
    Zalencentrum Zalencentrum Assink bestaat uit 4 verschillende zalen die bovendien…
  • Eet- & Biercafé
    Eet- & Biercafé Eet- en Biercafé Assink in het Twentse dorp Hengevelde…

Agenda

assink